Castiguri din videochat

Pentru majoritatea fetelor, jobu-ul din videochat poate fii sansa unor castiguri uriase de bani.

Fie ca necesitatea banilor vine din cheltuielile zilnice sau din dorinta de a putea face mai mult cu viata ta, acest job te poate ajuta imediat.

Aspectul fizic sau cat de deschisa potii fi in fata unei camera web iti pot creste imediat castigurile.

Ti se pare imposibil sa iti cumperi o masina in momentul asta?

Dar ia gandeste-te cum ar fi sa castigi in fiecare zi in jur de 1000 lei…cam in cat timp ai putea sa iti iei masina pe care o vrei?

Dar daca ai ajunge sa castigi 1000$ pe zi? Ai putea avea casa ta, masina ta, vacante, orice iti doresti.

Totul depinde de tine si cat esti dispusa sa te dedici, cat de repede esti dispusa sa inveti.

Adult videochat

Daca iti doresti performante mai mari si multi bani in adult videochat, atunci cel mai bine este  sa alegi sa faci adult videochat din studio.

In domeniul videochat adult softurile se schimba permanent, banda folosita trebuie sa fie foarte mare si este dificil pentru un model independent sa poata sa faca asta de acasa.

In studio de adult videochat permanet noi updatam aceste lucruri, fiind la zi cu tot ceea ce este necesar pentru a putea  asigura un castig cat mai mare de bani.

IN CE CONSTA JOBUL DE VIDEO CHAT ?

Activitatea de videochat consta in legatura printr-un calculator si a-l unei camere web, cu persoane din alte tari, dar in cea mai mare parte din USA .

Aceste persoane platesc un pret pe minut de-a lungul discutiei.

Discutia, cat si desfasurarea ei practica depind de personalitatea modelului , care nu este obligat sa faca absolut nimic din ceea ce nu isi doreste.

Mediul de lucru v-a fii foarte relaxat, iar momentele de distractie combinate cu castigul de bani vor fi un mod placut de a-ti petrece timpul.

Job-ul acesta este ideal pentru studente,deoarece tu iti stabilesti programul de lucru.

Un job intr-un studio de videochat este 100% legal

Un job intr-un studio de videochat este 100% legal.

Studiourile de videochat nu pot functiona decat cu aprobari si cu autorizatii din partea statului.

Activitatea din cadrul unui studio de videochat este reglamentata de anumite legi, iar studioul este inregistrat la Registrul Comertului, unde plateste taxe  si impozite. Contractele de angajare ale modelelor sunt inregistrate la Inspectoratul  de Munca, prin urmare toate modele sunt aparate de lege si beneficiaza de toate drepturile legale.

 

Criteriile pentru angajarea unui model intr-un studio de videochat sunt varsta minima 18 ani, dovedita printr-un act de identitate, aspect fizic placut, cunoasterea limbii engleze la nivel mediu scris + vorbit.

Daca iti doresti un job de munca intr-un studio de videochat inscriete chiar acum, noi te asteptam in echipa noastra si te vei putea bucura de toate avantajele acestui loc de munca.

Stil de viata studente

Esti studenta si nu iti ajung banii sa faci tot ceea ce iti doresti?

Cheltuielile lunare iti scot pana si ultimul ban din portofel? Crezi ca ar trebuii sa iti gasesti un loc de munca, dar lipsa experientei nu te ajuta?

Traiesti cu ideea ca locul de munca trebuie sa fie un loc placut pentru care sa fii motivata sa te trezesti dimineata, iar anunturile de genul “ Cautam vanzatoare” sau  “ Cautam sofer cu experienta” nu ti se potrivesc? Anunturile mincionoase sunt la fiecare click si nu stii in care poti avea incredere?

Cu toate ca site-urile sunt pline de joburi, majoritatea sunt foarte prost platite.

Chiar si anunturile cu “Esti frumoasa si poti vorbii limba engleza la un nivel avansat?” le intalnesti la toate colturile, dar nu ai avut curajul sa te gandesti ca ai putea fi tu aceea care poate castiga sute de euro pe saptamana doar stand in fata unui calculator si fiind pur si simplu TU!

Ei bine asta e solutia ideala! Jobul este cunoscut sub numele de videochat!

Sigur probabil acum te gandesti de ce ai face tu asta… Dar gandeste-te ca lucrezi cand vrei si cat vrei, cu cine vrei si poti castiga exact atatia bani cati iti doresti! Ce loc de munca mai exista pe planeta asta cu un program atat de bun? Iar castigurile sunt garantate, job-ul este unul stabil, iar bonusurile sunt lunare.

Te gandesti probabil ca nu ai avea suficienta experienta in comunicare, sau ca nu ai stii cum sa incepi o discutie? Noi pentru asta suntem aici, iti oferim cursuri de limbii straine si traininguri, impreuna cu sprijinul intregii echipe.

Vrei sa castigi multi bani ?

In videochat ai sansa de a castiga multi bani, luna de luna, pentru foarte mult timp.

Cat de mult te implicit atat de mult castigi, trebuie sa  sa ai ambitie si putere de munca si sa urmezi sfaturile echipei.

Comparandu-l cu orice alt domeniu de activitate, videochat-ul iti va permite sa castigi suficient ca in 2-3 ani sa iti realizezi visele si sa pui bazele unui viitor. Poti avea casa, masina, haine, vagante si tot ce iti poti dorii.

 

Iti poti stabili singura programul de munca. In general ai nevoie de 5 ture pe saptamana a cate 8 ore fiecare, pentru a-ti putea implinii visele.

Muncesti la fel de mult ca in orice alt job, dar iti alegi singura programul.

Stil de viata

De ce videochat?

Pentru ca stii ce vrei si ai posibilitatea de a-ti indeplini visele.

Cheia succesului in videochat este sa privesti jobul ca pe un loc de distractie, sa vezi aceasta lume virtuala ca tronul tau de regina, locul unde esti cea mai frumoasa si dorita femeie.

Intre studio si model intodeauna va exista un contract legal incheiat, cu clauze clare si corecte, pe care il vei semna in prima zi de munca si vei primi pe loc exemplarul tau.

Legalitate videochat

Nu exista nici o lege care sa interzica activitatea de videochat. Activitatea de videochat se desfasoara sub acelasi raport legislativ, ca in cazul oricarei activitati comerciale de prestari servicii.

In Romania activitatea de videochat este legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.

Este foarte simplu sa fii in siguranta, un studio de videochat legal iti poate aduce multe beneficii.

Activitatea din cadrul unui studio de videochat este reglamentata de anumite legi, iar studioul este inregistrat la Registrul Comertului, unde plateste taxe  si impozite.

Contractele de angajare ale modelelor sunt inregistrate la Inspectoratul  de Munca, prin urmare toate modele sunt aparate de lege si beneficiaza de toate drepturile legale.

Cat se castiga din videochat ?

Un model poate castiga intre 500$-20.000$.

Diferenta atat de mare intre venituri depinde doar de implicarea fiecareia.

Trebuie sa stii ce vrei, sa crezi ca poti si sa ne urmezi sfaturile. Increderea, ambitia si perseverenta intotdeauna vor fi pasii principali spre succes.

Atitudinea ta din fata camerei conteaza foarte multe.

O persoana vesela, cu zambetul pe buze, plina de optimism, dar si ambitioasa si motivata,va reusi intotdeauna