• 2017, anul Cocoşului de Foc. Ce te aşteaptă în zodiacul chinezesc

2017, anul Cocoşului de Foc. Ce te aşteaptă în zodiacul chinezesc

Zodiacul chinezesc sărbătoreşte Anul Nou Chinezesc pe 28 ianuarie, printr-o serie de festivităţi care ţin până pe 15 februarie. Cadouri vor fi schimbate, urări de bine vor fi formulate, iar lumea se va ruga pentru un an care să şteargă crunta amintire a momentelor tensionate, violente sau pur şi simplu neplăcute din 2016.

Anul Cocoşului de Foc este unul puternic, dar va valorifica integritatea şi eficienţa. Ai grijă de aspectul tău, precum un mândru cocoş care îşi expune penajul superb, multicolor; este un an în care aparenţele şi prima impresie vor cântări enorm. De asemenea, nu îţi asuma prea multe riscuri, ci urmăreşte constant acea cale cu rezultat previzibil, despre care ştii că a funcţionat şi în trecut: potecile sinuoase pe care adorai să te aventurezi te vor conduce acum în prăpăstii fără fund!

Descoperă mai jos ce îţi rezervă Anul Cocoşului de Foc în funcţie de semnul din zodiacul chinezesc!

Şobolanul (anul naşterii: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) va avea un an în care se va bucura de distracţie şi de o poziţie socială bună, dar şi de relaţii armonioase în familie. Trebuie să munceşti mult, pentru că vei întâlni câteva dificultăţi în carieră, dar nu uita să te relaxezi.

Bivolul (anul naşterii: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009) va trăi un an bun, în care toate eforturile îi vor fi răsplătite. Este un moment prielnic pentru economii, deoarece te bucuri de stabilitate pe plan financiar. Ai grijă să nu devii prea arogantă!

Mai multe pe divahair.ro.

Articole recomandate


No comment present.

New comment

Required fields are marked with an asterisk.