• 2017, anul Cocoşului de foc. Mari reuşite pentru trei zodii. Norocoasele!

2017, anul Cocoşului de foc. Mari reuşite pentru trei zodii. Norocoasele!

2017, anul Cocoşului de foc. Mari reuşite pentru trei zodii. Norocoasele! 2017, anul Cocoşului de foc. Mari reuşite pentru trei zodii. Norocoasele!

Am intrat în ultima luna din anul 2016, iar în doar câteva săptămâni vom păși în 2017. În această perioadă, oamenii sunt din ce în ce mai interesați să afle cât mai multe detalii despre horoscop și despre cum le va merge în viitorul apropiat. Nu doar zodiacul european dezvăluie detalii interesante, ci și cel chinezesc.

Astfel, anul 2017, în zodiacul chinezesc, începe pe data de 28 ianuarie şi se termină pe data de 15 februarie 2018, aflându-se sub semnul cocoşului de foc. Acesta este un semn al răsăritului, trezirii la viaţă şi triumfului și promite să fie un an al marilor reuşite, cu condiţia că acestea să fie precedate de multă muncă şi răbdare. Pentru cocoş, însă, prognoza nu este la fel de optimistă, pentru că, în mod tradiţional, anul care coincide cu semnul nativului este considerat un an nefast.

În general, astrologii cad de acord că anul 2017 va fi unul mai bun decât cel care a trecut. Copiii născuţi sub semnul cocoşului de foc sunt de încredere şi au un simt puternic al timpului şi responsabilităţii. Anii cocoşului sunt în general o combinaţie de corectitudine, dreptate şi eficientă logistică de aceea sunt în mod special benefici persoanelor din domeniul administrativ, militar sau forţelor de poliţie.

În plus, anul Cocoşului are particularitatea de a fi dominat puternic de un sigur element reprezentativ. Ca şi Şobolanul şi Iepurele, Cocoşii au trăsătură de a fi definiţi de un singur element, fără influenţa elementelor ascunse cum este cazul celorlalte zodii. Acest aspect îşi pune clar amprenta asupra anului guvernat de zodia cocoşului, în sensul că acesta depinde puternic de elementul de baza de care este ataşat.

Citeşte continuarea pe avantaje.ro.

Articole recomandate


No comment present.

New comment

Required fields are marked with an asterisk.