• 3 cupluri din zodiac condamnate la despărțire până la finalul anului

3 cupluri din zodiac condamnate la despărțire până la finalul anului

Până la finalul anului, cele trei cupluri din zodiac de mai jos au șanse de 99% să se despartă. Relațiile au de suferit din cauza conjuncturilor astrale din aceasta toamnă, dar și pentru că nu au fost atente la primele semne că viața împreună nu funcționează.

 Cele 3 cupluri din zodiac cu șanse mari de despărțire până la finalul anului
 
 1. BERBEC + GEMENI
 
 Atât Berbecul cât și Geamănul o vor lua pe drumuri diferite în următoarea perioadă. Berbecul a fost ținut în loc tot anul din cauza iubirii și asta pentru ca partenerul de viață nu îi permite să se dezvolte din punct de vedere carieristic. Geamănul are și el o concepție diferită asupra vieții și, cel puțin în următoarea perioadă, va dori să se axeze și el mai mult pe
 latura profesională.

2. TAUR + SCORPION

Cei doi nu sunt foarte compatibili când vine vorba de comunicare sau de împărţit sarcini. Aceşti nativi se înţeleg foarte bine în dormitor, însă când se încheie amorul apar tunetele şi fulgerele. Îşi vor da seama că nu sunt făcuţi unul pentru celălalt, iar la finalul anului ar putea să aibă parte de o despărţire civilizată, căci niciunuia nu îi place să termine lucrurile cu scandal sau pică.

3. CAPRICORN + PEŞTI

Capricornul nu mai suportă sensibilitatea exagerată a Peştelui, iar Peştele suferă din cauza faptului că semnul de pământ nu îi mai acordă aceeaşi atenţie că şi până acum. Capricornul a avut un an foarte greu din punct de vedere profesional, iar prezenţa unui Peste ultrasensibil nu îi permite să avanseze în carieră. Va dori să stea singur o perioada pentru a schimbă strategiile.

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com

Articole recomandate


No comment present.

New comment

Required fields are marked with an asterisk.